Groningen

Onze locatie in het noorden van Nederland.

SRON in Groningen

Landleven 12, 9747 AD Groningen, T 050 363 4074

Wij verhuizen op termijn binnen de Groningse Zernike Campus naar gloednieuwe labs, cleanrooms en kantoren in het Feringa gebouw, de nieuwe Faculteit der Techniek en Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen.

Het gebouw biedt plaats aan 1400 studenten en 850 medewerkers. Het krijgt een onderzoekscluster met speciale trillingsarme laboratoria en cleanrooms, een atrium, collegezalen, een congrescentrum en restaurant.

SRON gaat het gebouw delen met Kapteyn Astronomical Institute, Zernike Institute for Advance Materials, Stratingh Institute for Chemistry, Groningen Biomoleculaire Wetenschappen en Biotechnologie Instituut en natuurlijk de Faculteit Wetenschap en Techniek.

Postadres: Postbus 800, 9700 AV Groningen

Bezoek en parkeren:

SRON Groningen is gehuisvest in de Kapteynborg (Landleven 12), gelegen op de Zernike Campus van de Rijksuniversiteit Groningen.De parkeerplaatsen rondom SRON Groningen zijn voorzien van slagbomen. Parkeren voor externe bezoekers van SRON Groningen is daar mogelijk door middel van aanmelding vooraf. U wordt dan aangemeld voor een van de omringende parkeerterreinen. Spontaan bezoek zonder aanmelding kan uitwijken naar de parkeerterreinen P6, of P+R Reitdiep van waar zeer regelmatig shuttles reiden naar de Zernike campus. Uw gastheer of gastvrouw kan geregistreerd parkeren voor de dichterbij gelegen plaatsen voor u aanvragen.