Technisch Besteller / Uitbesteder

24 november 2021
Maximaal fulltime jaarinkomen inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering ongeveer € 44.800,-. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Leiden
mbo
Fulltime

Solliciteer nu

Are you our new colleague?

Heb je (net) je MBO afgerond in een technische richting? Dan biedt SRON een kans op een mooie start van je carrière. In een zeer leerzame omgeving zorg je dat de specialisten om je heen op tijd voorzien worden van (mechanische) materialen, (elektronische) componenten, chemie, gereedschappen maar ook van logistieke hulp. Kortom, een lekker dynamische en veelzijdige functie.

Je kunt veel ervaring bij SRON opdoen, maar het is wel belangrijk dat je een mechanische achtergrond hebt en een algemene nieuwsgierigheid in techniek. Vanwege het internationale karakter is het handig als je naast Nederlands ook Engels goed beheerst.

You and SRON Netherlands Institute for Space Research

Als technisch besteller/uitbesteder bij SRON kom je veel verschillende technieken en disciplines tegen. Jij bent leergierig, wil begrijpen wat je inkoopt en bent nieuwsgierig naar de projecten waarvoor je dat doet. Je bent communicatief vaardig, zowel intern met collega's als met de bedrijven waar we mee samenwerken

Your position and team

Deze vacature is onderdeel van de sectie Engineering Realization. Deze sectie zorgt ervoor dat ontwerpen omgezet worden in hardware, door productie in huis, bestellen of uitbesteden. Je bent onderdeel van het bedrijfsbureau, dat voor veel projecten en afdelingen de inkoop en uitbesteding verzorgd van technische hardware. Samen met je collega's, die ook technische bestellingen plaatsen, maar ook werkvoorbereidende taken hebben in projecten, zorg je ervoor dat de projecten optimaal worden ondersteund.

Your project

Elke dag is anders, want je hebt een zeer gevarieerd takenpakket. Bestellen van zeer uiteenlopende goederen of onderdelen, uitbesteden van mechanische onderdelen, regelen van (delicate) transporten, gesprekken met leveranciers, up-to-date houden van het inkoopsysteem, etc. Genoeg afwisseling dus!

Position requirements

We zoeken een persoon met MBO(+) werk- en denkniveau. Servicegericht, technisch inzicht, accuraat en communicatief zijn de belangrijkste eigenschappen voor deze functie.

What we offer

Aanstelling zal plaatsvinden in de functie van Technisch inkoper/uibesteder in tijdelijke dienst van NWO-I voor in ieder geval de duur van 1 jaar. Van toepassing is de cao-Onderzoekinstellingen. Maximaal fulltime jaarinkomen inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering ongeveer € 44.800,-. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

De standplaats van de functie is Leiden.

NWO-I kent o.a.:

  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • 42 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenvoorziening;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden;
  • Mogelijkheid van flexibele werktijden;
  • Een gunstige ouderschapsverlofregeling.

Why SRON

De missie van SRON is het bewerkstelligen van doorbraken in het internationale wetenschappelijk onderzoek vanuit de ruimte. Daartoe ontwikkelt SRON grensverleggende technologie en geavanceerde ruimte-instrumenten. SRON bevordert maatschappelijke toepassingen voor ruimtetechnologie.

About SRON

We have a strong international reputation as 'excellent in space research'. The quality and societal relevance of our science is considered ‘world-leading’. Our mission is to bring about breakthroughs in international space science.

Therefore our Instrument Science Group, supported on project basis by the Engineering Group, technologically enables breakthroughs in our science programmes:

Technology, Astrophysics, Earth science (atmospheric science), Exoplanetary science.

For more information, please contact

Meer bijzonderheden over SRON zijn te vinden op onze website: www.sron.nl. Voor nadere inlichtingen over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met de heer Jan van Schaijk, hoofd Engineering Realization via email: [email protected]

Sollicitaties met cv en/of portfolio kunt u tot 16 januari 2022 insturen.

Bij gebleken gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan een vrouw.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Online screening kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Furthermore

At SRON we believe that a workforce diverse in gender, age, and cultural background is key to performing excellent research. We therefore strongly encourage qualified applicants of all ages, sexual orientations, gender expressions, members of minorities, persons with disabilities, and potential dual-academic-career hires to apply.

Online screening may be part of the selection procedure.

Recruitment consultants, please put down the phone. We’ll do the recruitment ourselves so unsolicited acquisition to this vacancy is not appreciated.