Technicus Elektronica (v/m)

15 januari 2021
40000
Groningen
mbo
Fulltime

Solliciteer nu

Are you our new colleague?

Ben jij een enthousiaste elektronicus die graag praktisch bezig is en het leuk vindt om in een hightech omgeving te werken? Ben jij de persoon die onze wetenschappers wil ondersteunen in hun onderzoek door middel van jouw technische vaardigheden, creativiteit en kennis? Dan ben je meer dan welkom in ons team.

You and SRON Netherlands Institute for Space Research

Je gaat de ene dag een hoogwaardig PCB assembleren in de cleanroom, de andere dag zeer fijne bedrading (0,1mm) solderen die in een cryostaat zal worden toegepast. Op weer een andere dag ben je een oplossing aan het bedenken voor iets dat nog nooit eerder is gemaakt. Genoeg afwisseling dus!

Your position and team

De werkzaamheden zijn veelzijdig en gaan van het bestellen van onderdelen naar het solderen van SMD componenten tot aan elektronica werkzaamheden aan complexe meetopstellingen. Kortom, een baan met veel afwisseling!

Your project

Assembleren van eenvoudige en complexe PCBs, vervaardigen van cryogene bedrading, assembleren van vluchtelektronica zoals PCBs en kabelbomen, het maken van kabels voor meetopstellingen, eenvoudige fijnmechanische werkzaamheden en integratie van elektronica en mechanica. Het gaat om hoge kwaliteit en lage aantallen. De werkzaamheden vinden deels plaats in een cleanroom. Beheer van ons elektronica magazijn en het doen van bestellingen voor de afdeling zijn ook onderdeel van de werkzaamheden.

Position requirements

Onze elektronica afdeling, locatie Groningen, bestaat uit een klein team met verschillende vaardigheden zoals RF techniek, analoge / digitale elektronica en embedded software ontwikkeling.

Het realiseren van de ontwerpen wordt gedaan door een Technicus Elektronica. Hierbij heb je de beschikking over apparatuur zoals microscopen, geavanceerde soldeerstations en PCB assemblageapparatuur voor kleine aantallen. Als afdeling ondersteunen wij de wetenschappers bij hun onderzoek en ontwikkeling van nieuwe ruimte-instrumenten.

We zoeken een persoon met MBO werk- en denkniveau. Ook schoolverlaters worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. Omdat nauwkeurig kunnen werken een vereiste is in deze functie, zouden we daar graag aantoonbare ervaring van willen zien in de vorm van een portfolio van kleine of grote projecten, bij voorkeur met detailfoto’s en uitleg. Dit mogen zowel professionele als hobbymatige projecten zijn of projecten die voor een studie zijn gemaakt. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

What we offer

Aanstelling zal plaatsvinden in de functie van Technicus (B) in tijdelijke dienst van NWO-I voor in ieder geval de duur van 1,5 jaar. Van toepassing is de cao-Onderzoekinstellingen. Maximaal fulltime jaarinkomen inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering ongeveer € 40.000,-. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. De standplaats van de functie is Groningen.

NWO-I kent o.a.:

  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • 42 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenvoorziening;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden;
  • Mogelijkheid van flexibele werktijden;
  • Een gunstige ouderschapsverlofregeling.

Inlichtingen en sollicitatie:

Meer bijzonderheden over SRON zijn te vinden op onze website: www.sron.nl.. Voor nadere inlichtingen over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met Heino Smit, Elektronica Groningen afdelingshoofd, via email [email protected]. Sollicitaties met motivatiebrief, cv en eventueel portfolio kunt u tot uiterlijk maandag 8 februari 2021 insturen. 

Overig:

Bij gebleken gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan een vrouw.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Online screening kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Why SRON

De missie van SRON is het bewerkstelligen van doorbraken in het internationale wetenschappelijk onderzoek vanuit de ruimte. Daartoe ontwikkelt SRON grensverleggende technologie en geavanceerde ruimte-instrumenten. SRON bevordert maatschappelijke toepassingen voor ruimtetechnologie.

About SRON

We have a strong international reputation as 'excellent in space research'. The quality and societal relevance of our science is considered ‘world-leading’. Our mission is to bring about breakthroughs in international space science.

Therefore our Instrument Science Group, supported on project basis by the Engineering Group, technologically enables breakthroughs in our science programmes:

Technology, Astrophysics, Earth science (atmospheric science), Exoplanetary science.